Sektörlerin İhtiyaçları ve Beklentileri ESO’da Masaya Yatırıldı
Eskişehir Sanayi Odası olarak, sektörlerimizin ihtiyaçlarını doğrudan üyelerimizden dinlemek, güncel gelişmeleri değerlendirmek ve ortak çözüm önerileri geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz Sektörel Meslek Grupları Toplantılarımızı sürdürüyoruz.
7. ve 8. Meslek Gruplarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; plastik, kauçuk, kimyasal ürünler ve yazılım sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarımızla bir araya geldik. Sektörlerin güncel gündemini, karşılaşılan sorunları ve geleceğe yönelik beklentileri kapsamlı şekilde değerlendirdik.
Ekonomi Gazetesi Köşe Yazarı Fatih Özatay’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya; Yönetim Kurulu Başkanımız Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcılarımız Fatih Düş ve Sinan Özeçoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet Özdemirel, Mehmet Rallas ve Güven Erdoğan katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Celalettin Kesikbaş, Odamızın yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek sanayicilerimize yönelik mevcut ve planlanan faaliyetleri paylaştı.
Sektör temsilcilerimizin görüş, öneri ve beklentilerinin dinlendiği buluşmada, üyelerimizin soruları yanıtlanırken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Sektörlerimizin gelişimine katkı sağlayacak çözüm önerileri ve iş birliği imkânları değerlendirildi
